Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Difusió de la consulta i recollida del vot anticipat a Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona

Dissabte passat, s’inicià la recollida del vot anticipat al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona Per celebrar-ho, aprofitant la proximitat de les festes, Sarrià s’omplí de cants de Nadal. Paral·lelament es va fer difusió de la consulta.

Durant tot el matí, la gent va anar votant a la plaça de Sarrià. Pogueren exercir el seu dret a vot prop de 250 persones. A la tarda, davant dels cinemes Cinesa Diagonal, un centenar més de veïns van poder donar la seva opinió sobre si consideren o no que la Nació Catalana ha d’esdevenir un estat de dret independent.

21/12/2010 10:28 Política
El dissabte, s’inicià la recollida del vot anticipat al districte de Sarrià Sant Gervasi. Per celebrar-ho, aprofitant la proximitat de les festes, Sarrià s’omplí de cants de Nadal. La coral Poble que Canta, amb el seu director, Jordi Llobet, cantà pels carrers i places des de les 11h del matí. Posteriorment, gràcies a la col·laboració de les editorials Clivis i Dinsic, i els directors Ester Bonal, Emilio de la Linde s’afegiren fins a 67 cantaires i gaudirem d’un concert davant a la plaça de l’església, on es pogueren escoltar, entre altres, les peces El Cant dels Ocells; El desembre congelat; El noi de la mare; El rei Herodes; Els Segadors; Fum, fum, fum; La pastora Caterina; Les dotze van tocant; Nit de vetlla.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid