Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tret de sortida a la consulta independentista de Barcelona

Des de l'1 de desembre els voluntaris implicats a Barcelona Decideix viuen una activitat frenètica per poder donar aquest diumenge el tret de sortida al vot anticipat.

La 4a assemblea d'entitats de la plataforma van aprovar dissabte passat fixar, com a data inamovible, el segon diumenge de desembre per començar a treballar per assegurar un bon resultat abans del 10-A i mobilitzar els 6.000 voluntaris amb què compta avui dia la plataforma.

12/12/2010 06:31 Política

En paral·lel, els veïns han omplert fanals i comerços amb cartells. Així mateix, el dia 3 es va fer una bustiada a tots els domicilis del barri que incloïa sobres i butlletes de vot. Divendres 10, a la tarda, es va organitzar una xocolatada per donar forces als equips de vot fedatari a domicili.

Vot anticipat d'aquest diumenge:  

9 hores – obertura dels punts de votació
10 hores – inici de les actuacions a l’escenari de la plaça del Poeta Boscà
14 hores – dinar popular a 4 € (pa amb tomàquet i botifarra, got de brou i porró de vi)
20 hores – tancament de les urnes 
21.30 hores – anunci dels resultats i celebració amb rom cremat
 
Per conèixer amb detall el programa de les actuacions que tindran lloc durant tot el dia a la plaça del Poeta Boscà, consulteu el cartell dels actes.

Consulteu també l'àlbum de fotos sobre la Barceloneta amb les millors imatges d'aquests dies.
  

Unes altres dates que també es van fixar van ser els dissabtes 6 i 13 de novembre per a celebrar les jornades que reuniran voluntaris i serviran per parlar sobre la preparació de la consulta així com aprendre de l'experiència d'aquells que ja han estat en altres plataformes i presentar el videoclip de Barcelona Decideix "No deixis que et guanyi el sofà. Vine i ajuda a fer un país més lliure i democràtic!". 

D'acord amb el calendari aprovat, la primera jornada, que es farà a l'Auditori del Museu d'Història de Catalunya, comptarà amb la presència d'Alfons López Tena amb 'El model d'Osona Decideix en què es basa?', Gerard Fernández amb 'L'èxit del vot anticipat, el vot fedatari', Marçal Orri amb 'Com impulsar el vot anticipat, el cas de Mataró' i Jordi Anento amb 'La creació d'equips per al vot anticipat'. A la segona, que se celebrarà a la Universitat Pompeu Fabra, hi participaran Uriel Bertran amb 'Com fer els recomptes i com maximitzar l'impacte dels resultats', Lluís Junyent amb 'Cornellà i com anar a buscar el vot del 'No'', Marc Monràs amb 'Els voluntaris a Sabadell, què canviaria ara', Eulàlia Company amb 'Cardona i com aconseguir el vot del 'No'', Joan Contijoch amb 'El vot en zones residencials com Sant Cugat' i Aleix Andreu amb 'Voluntaris, definició de col·legis i taules electorals'.

Activitat frenètica

Des de l'1 de desembre els voluntaris de la plataforma que organitza la consulta sobiranista a la capital catalana han començat la logística per recollir el vot anticipat. Aquest diumenge, 12 de desembre, s'ha encetat el vot anticipat al barri de la Barceloneta. El barri escollit no respon a la casualitat, sinó per les característiques de població, nivell d'immigració, densitat d'ocupació i xarxa social que faciliten l'extrapolació dels resultats al conjunt de la ciutat.

La plataforma ja ha format una sèrie de fedataris que seran els encarregats de recollir el vot, tant a través de guinguetes preparades a tal efecte com a domicili. Barcelona Decideix també va portar a terme el passat dia 3 una bustiada a tots els domicilis del barri que incloïa sobres i butlletes de vot. Els organitzadors de la consulta volen que el vot anticipat,  fórmula amb èxit en altres convocatòries, esdevingui un dels punts forts per la participació en la consulta que se celebrarà el 10 d'abril del 2011. Per aquest motiu, l'organització ha donat el tret de sortida amb una festa popular a la plaça del Poeta Boscà del barri com a senyal d'una transcendental consulta que marcarà el punt i final a l'onada de referèndums que s'hauran celebrat al llarg de dos anys a tot Catalunya.

{youtube}bbFU-3rVLa8{/youtube}

Per saber-ne més:

Barcelona Decideix organita una passejada en "bici" per la Sagrera 

 

 
"Barcelona Decideix" fa una crida a la participació  

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid