Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació avui a València contra la corrupció

El Col·lectiu Contra la Corrupció [Facebook] del País Valencià ha organitzat una manifestació que tindrà lloc a la Plaça Sant Agustí de València el proper 26 de març i que pretén denunciar les acusacions de corrupció a les que s'enfront al Partit Popular del País Valencià i sobretot el seu líder, el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps.

Sota el lema "No volem un Lladre de President", els valencians farts de la corrupció recorreran els carrers de la capital per fer patent el seu malestar.

25/03/2011 11:54 Drets i Llibertats

cartell_26m_Aquesta és la segona manifestació que organitza el col·lectiu, després que el 31 d'octubre del 2009 reunís 60.000 valencians al carrer per demanar la dimissió del president Camps.

"Des d'aquella data fins a hui els indicis de corrupció en les institucions governades pel Partit Popular han anat creixent amb Francisco Camps com a màxim exponent de la degradació i l'espoli a què ha estat sotmès el patrimoni públic dels valencians i valencianes", denuncia una de les portaveus del col·lectiu, Raquel Coronado, que manifesta: "Per tot açò animem a la ciutadania a què isca massivament al carrer el dissabte 26 de març per a deixar ben clar que no volem un President lladre".

A través d'un conte sobre l'afer dels vestits anomenat "El vestit nou de l'Honorable", el grup relata com "un dia el poble, cansat de mentides, balafiaments i robatoris, va organitzar una Manifestació “No volem un lladre de president” el 26 de març de 2011, a les 18h a la Plaça St. Agustí de València".

 

{youtube}f4Ndy4w4scs{/youtube}

 

{youtube}7jK8DTpX-lE{/youtube}

 

Per saber-ne més:

Un clam gegantí a València contra la corrupció 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid