Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els treballadors dels CPNL continuen denunciant la precarietat laboral amb classes al carrer

Els treballadors del CPNL protesten contra unes retallades de fins al 15% en cursos ordinaris, quan hi ha, diuen, llargues llistes d'espera (veure vídeo)

Demà, per tercer dissabte consecutiu, els treballadors del Consorci Per a la Normalització Lingüística (CPNL) impartiran classes de català al carrer a la plaça de la Mercè de Barcelona sota el títol "Llengua i teatre". El manifest de denúncia ja compta amb més de 350 signatures de suport. L'Assemblea de Treballadors del CPNL va néixer el passat 4 de febrer arran de la necessitat de dignificar la situació laboral dels treballadors del CPNL

25/03/2011 22:29 Cultura
 Volen una institució pública digna, oberta i transparent. "Perquè per molt que ens diguin, nosaltres creiem que EL CATALÀ NO ESTÀ EN CRISI. Sí que ho estan, potser, les formes de gestió d'algunes institucions públiques. L'Assemblea es reuneix cada divendres i té previst engegar un seguit de mobilitzacions pròximanent" remarca l'Assemblea
 
Per saber-ne més
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid