Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Terra de Benimaclet compleix 10 anys de vida

El Centre Social Terra de Benimaclet arriba als deus anys d'existència, una efemèride que s'ha proposat celebrar amb tot luxe de detalls. Tant és així, que El Terra comptarà amb el primer concert de presentació del nou disc d'Obrint Pas, que sortirà a la venda el 4 d'abril sota el nom de "Coratge".

El grup de Benimaclet no estarà sol, ja que La Gossa Sorda també oferirà un concert en exclusiva per al Terra, en un esdeveniment que comptarà amb parlaments de la plataforma d'entitats Benimaclet Viu i d'Escola Valenciana.

12/03/2011 16:28 Drets i Llibertats

També hi haurà correfocs i un gran acte central d'homenatge a totes aquelles persones que han fet possible que el Terra compleixi una dècada de vida. En l'organització del desè aniversari, que tindrà lloc el 2 d'abril a partir de les nou del vespre al camp de futbol de l'Sporting de Bnimaclet, hi col·labora l'organització independentista Maulets, Benimaclet Viu, Escola Valenciana i Reviscola.

Sota el lema "10 anys alimentant i construint resistències! 10 anys fent un Benimaclet Viu i Lliure!", l'acte compta amb 2.000 entrades limitades que ja s'han posat a la venda al preu de cinc euros o deu a taquilla i quinze amb el nou disc-llibre d'Obrint Pas.

{youtube}Yn-zLH5wGMk{/youtube}

{youtube}mNamwd0mTys{/youtube}

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid