Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desenes de milers de persones es manifesten a València contra la corrupció sota el silenci de Canal9

Els manifestants demanen la dimissió de Camps, transparència i regenaració de la vida pública. La televisió pública, Canal9, ha ignorat la mobilització. A més a més, el PP havia intentat prohibir la marxa per injúries i  l'ha qualificat de "catalanista i independentista"
 
Unes 60.000 persones, segons els organitzadors, s'han manifestat aquesta tarde pels carrers de València sota el lema 'No volem un lladre de president'. Durant la marxa s'han mostrat pancartes amb lemes com 'No a la corrupció, Camps dimissió' o cartells amb ninots retallats en forma de xoriço amb les figures del president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, Álvaro Pérez 'El Bigotis', l'alcaldessa de València, Rita Barberá, el coordinador d'Economia en les Corts, Ricardo Costa, i el propi cap del Consell.

26/03/2011 22:28 Drets i Llibertats
La manifestació estava convocada pel Col.lectiu Contra la Corrupció al facebook. La marxa ha sortit  des de la plaça de Sant Agustí, s'ha dirigit fins al fins al Palau de Justícia  pel carrer de Sant Vicent, fins a arribar a la Plaça de l'Ajuntament, des d'on la marxa ha girat cap al carrer de les Barques per desembocar en el Parterre i a la plaça d'Alfonso el Magnànim, seu del màxim òrgan judicial, on s'ha procedit a la lectura del manifest titulat 'No a la corrupció. Camps dimissió'.
 
El manifest, amb referències al 'cas Gürtel', proclama la "defensa de la democràcia"  i adverteix que està "assetjada pel càncer de la corrupció i l'abús de poder". En aquest sentit, insisteix que la corrupció, "lluny de ser un fet aïllat, s'ha convertit, amb els successius governs del PP, en una pràctica sistemàtica".
 
El Col.lectiu contra la corrupció', en el manifest,  es pregunta per les despeses de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el muntatge de la visita del Papa, pels beneficis de la  America's Cup i la Fórmula 1, els vestits i el 'cas *Brugal'. També han protestat pel cessament de les emissions de Tv3 i per la situació de RTVV, entre altres coses.
 
El PP havia denunciat aquesta concentració perquè, al seu judici, tenia "finalitats delictives" i el seu únic propòsit era "injuriar". Per això, va sol·licitar la suspensió cautelar de la mateixa. No obstant això, la titular del jutjat d'Instrucció de València encarregada de la tramitació de la denúncia ho va desestimar per considerar que "no era urgent" la seva adopció, atès que els fets denunciats vénen produint-se des del mes de febrer i es tracta, si escau, d'un delicte permanent perllongat en el temps.
 
El sotssecretari d'Organització del Partit Popular al País Valencià, David Serra, ha assegurat avui que la manifestació celebrada a València convocada pel Col·lectiu contra la Corrupció "és catalanista i independentista, i en contra de la Comunitat Valenciana".
 
Per saber-ne més:
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid