Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Membres de l'Assemblea d'Aturats de Barcelona realitzen una protesta a l'ajuntament

 Un grup de membres de l'Assemblea d'Aturats de Barcelona han interromput el ple de l'Ajuntament de Barcelona i han estat desallotjats de la casa consistorial per agents de la Guàrdia Urbana.

 Els fets han succeït durant la celebració del ple, quan un grup de desocupats que es trobaven a la tribuna, on també hi havia nombrosos nens que havien anat de visita a l'Ajuntament, han expressat en veu alta les seves protestes. La policia local antiavalots ha intervingut per desallotjar-los.

04/02/2011 16:33 Política

L'alcalde Jordi Hereu els ha recordat que "els plens són totalment democràtics i que no està permesa la intervenció del públic", moment que els membres de l'Assemblea d'Aturats han aprofitat per treure cartells en què reclamaven un treball digne i no més acomiadaments, alhora que han cridat consignes reivindicant el dret al treball.

Agents de la Guàrdia Urbana han desallotjat els membres de l'Assemblea d'Aturats, que han continuat la seva protesta davant de la porta principal de l'Ajuntament, a la plaça Sant Jaume.


 Els membres de l'Assemblea d'Aturats han justificat la seva acció de protesta per la manca de diàleg per part de l'Ajuntament, que després de 2 anys de presentar la seva Plataforma encara no han atès les seves reivindicacions, tals com: crear una borsa de treball municipal, per fer front a la situació dels aturats que no tenen cap subsidi i establir una  targeta de transport públic gratuït per a tots / es els desocupats. També, reclamen que l'Ajuntament de Barcelona o la Generalitat evitin els desnonaments de les persones que es troben en aquesta situació precària i que, entre ambdues administracions, assumeixin les despeses dels subministraments bàsics de llum.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid