Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'esquerra abertzale estrena una pàgina web en anglès per impulsar el procés de pau

L'esquerra abertzale ha posat en marxa una pàgina web en anglès que té per objectiu promoure el procés de pau en l'àmbit internacional. Al manifest de presentació apunten que l'objectiu del lloc web és "proporcionar una imatge fiable de l'opinió i les iniciatives desenvolupades per l'esquerra abertzale per superar el conflicte polític en curs".

Paral·lelament, s'ha habilitat un pàgina al Facebook per tal de donar suport individual al procés. El web comptarà amb col·laboradors de la talla d'Arnaldo Otegi, Caterina Madariaga o Ana Mezo, que regularment oferiran la seva opinió sobre l'evolució del conflicte.

11/01/2011 18:09 Internacional

Alhora, el web prestarà especial atenció a les diferents iniciatives internacionals promogudes en relació amb el procés de pau. L'esquerra abertzale considera que la comunitat internacional "té un paper important en la resolució del conflicte basc" i amb la posada en marxa d'aquesta pàgina web pretén esdevenir la font directa amb el món per eludir així imatges distorsionades sobre l'esquerra independentista basca i el seu rol en el procés, que assenyalen que no és altre que "resoldre el conflicte per la via democràtica i pacífica, amb un procés basat en el diàleg, la negociació i el procés d'acord regit pels principis Mitchell".  

El web posarà especial atenció a les iniciatives internacionals que s'endeguin perquè el procés de pau tingui èxit. A més, es farà un seguiment a tot allò que publiquin els mitjans internacionals.

El nou espai disposa d'un compte de Twitter, de l'etiqueta "ehn" per seguir tota l'actualitat al respecte, un perfil al Facebook titulat "I support basque peace process" i també un compte a Youtube, a més d'un servei de subscripció via RSS i via butlletí o newsletter. 

 
{youtube}O7NVjBN2AAA{/youtube}
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid