Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració contra els acomiadaments a la UAB

Avui, en motiu del imminent acomiadament de tres treballadors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), prop d'un centenar de persones s'han concentrat a les 8:30h del matí a les portes del rectorat.

Sota el lema "NO ALS ACOMIADAMENTS, per un treball digne" els treballadors de la UAB han esperat l'entrada de la rectora a l'edifici on aquesta havia de reunir-se amb el comitè d'empresa per a parlar del cas. El principal motiu esgrimit per als acomiadaments ha estat la manca de pressupost. Malgrat això els membres de la plataforma destaquen que la rectora ha arribat amb el seu cotxe privat amb xòfer, luxe que no sembla disposada a retallar. No s'han produït incidents i la protesta ha transcorregut amb normalitat.

21/03/2011 22:47 Laboral
L'acció estava convocada per la recent creada "Plataforma Capítol VI-UAB", un col·lectiu constituït en assemblea que té com a objectiu millorar les condicions laborals dels treballadors més precàris de la universitat.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid