Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acte nacional de la CUP a Barcelona per a presentar la precampanya a les eleccions municipals

c7b7c_34235_cup-logo-200Avui a les Cotxeres de Sants de Barcelona a partir de les 19:30h.

El Secretariat Nacional de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha organitzat un acte breu i obert al públic. De 50 minuts de durada, repassarà els principals punts programàtics de l'organització i els seus principis estratègics. L'acte comptarà amb un parlament central i la intervenció de les assemblees locals. De forma intercalada, els assistents podran gaudir de les actuacions poètiques i musicals de Laia Carreras, la Meritxell Gené, Verdcel i en Jordi Batiste.

24/03/2011 10:50 Política
La CUP ha experimentat un creixement notable en els darrers anys, fet que la durà a presentar candidatures a una vuitantena de municipis dels Països Catalans en les eleccions del proper 22 de maig. Amb unes bones espectatives electorals, l'organització espera incrementar el nombre de representants electes al territori. I és que la CUP fa mesos que prepara aquesta cita, amb l'elaboració d'un programa marc participatiu i els respectius processos en cadascuna de les localitats. 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid