Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
USTEC·STEs torna a guanyar les eleccions sindicals a l’ensenyament públic

Amb més del 97% escrutat, l'USTEC·STEs ha obtingut 140 representants d'un total de 348. (veure els resultats)

L'organització sindical de l'ensenyament públic considera que el professorat ha revalidat la seva oposició a la Llei d’Educació de Catalunya (LEC) i a la política de retallades i imposicions del departament d’educació. En aquesta línia, continuarà defensant l’ensenyament públic i de qualitat, així com una gestió democràtica i participativa en els centres educatius. A més a més,  es compromet, a continuar lluitant per unes condicions dignes de tots els treballadors i treballadores de l’educació pública. Tot i que "estem en un moment difícil, en el que amb l’excusa de la crisi s’intenta desmantellar els serveis públics i, entre ells, el d’educació" diu el sindicat.

 

03/02/2011 22:40 Cultura

L'increment de delegats fa difícil comparar els resultats del desembre de 2006. En percentatge de vots, la USTEC passa del 43% al 40%. CCOO incrementa el suport, del 27% al 31%. La tercera força és el sindicat de professors de secundària ASPEPC, amb 47 delegats, i consolida així la gran pujada de fa quatre anys per les dures crítiques a les reformes de la LOGSE. La UGT, amb 26 delegats, és la quarta força.

Només han anat a votar un 35% dels 74.000 censats. El 2006 la participació va ser del 39% i el 2002 del 51%.

Per saber-ne més:

Eleccions sindicals del professorat de l’ensenyament públic del Principat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid