Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un centenar de persones marxen pels carrers de Benimaclet contra la retallada de les pensions

La marxa, sota el lema "No a la retallada de les pensions. Les nostres vides no són un negoci"

Ahir a la verprada, diversos col·lectius locals, organitzacions, veïnes i veïns de Benimaclet (Horta) van participar de la Cercavila informativa en defensa de les pensions públiques que van tenir lloc pels carrers principals del barri on s'ha informat a comerços i veïns de la pèrdua de drets que implica la reforma de les pensions que el govern espanyol ha aprovat amb el suport de la confederació empresarial i de UGT i CCOO.

 

11/02/2011 01:44 Laboral
La manifestació va eixir de la cèntrica plaça de Benimaclet per dirigir-se pels carrers Mistral, Emili Baró o l'avinguda Valladolid entre d'altres, acompanyats del grup de dolçainers i tabaleters "Estrela Roja" de Benimaclet, i en la qual, els participants, van repartir informació entre els veïns i els comerços amb gran receptivitat, els quals fins i tot, s'afegien a la Cercavila.
 
benimaclet2La marxa va concloure a la mateixa Plaça de Benimaclet on va llegir el text transmès al veïnat i on es van continuar amb els càntics i les dolçaines i on es va fer una crida també a continuar les mobilitzacions en defensa de les pensions públiques, la més immediata una cadena humana convocada per la Plataforma pels Drets Socials aquest dissabte 12 de Febrer a les 18:30 a la ciutat de València i que es podrà des de dos punts de concentració; un a la porta del Banc d'Espanya al carrer de les Barques i altre a la porta de la Tresoreria de la Seguretat Social al carrer Colón. 
 
Fotografies:Andrés González
 
 
Per saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid