Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La VIII Nit d'Escola Valenciana homenatjarà a Enric Valor

El proper 4 de març a les 19.45h al Teatre Calderón d'Alcoi

Enguany s'acompleix el centenari del naixement d'un dels escriptors de referència nacional, Enric Valor, per aquest motiu  Escola Valenciana vol homenatjar i difondre l'obra de l'autor de Castalla i el punt de partida serà la Nit d'Escola Valenciana a Alcoi, la capital de la seua estimada comarca, dels paisatges de les Velletes de la Penya Roja i del Dimoni fumador.

04/02/2011 11:29 Llengua
La presentació de les Trobades 2011, el recorregut pels projectes d'Escola Valenciana i el lliurament dels guardons de l'entitat estaran amenitzats per un espectacle conduït per la periodista alcoiana Reis Juan, la lectura d'una de les Rondalles Valencianes i les actuacions musicals dels grups Arthur Caravan i Rapsodes, que comptaran amb les coreografies del grup de dansa Guawasi. Els continguts de l'espectacle faran referència des de diferents registres artístics a la figura i l'obra de l'escriptor de Castalla.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid