Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Badalona es reunirà amb les entitats de la ciutat

La resposta de les entitats ha estat positiva des del primer moment, i es programaran més reunions durant els propers dies. 
 
La CUP Badalona es reunirà durant tot el mes de febrer i principis de març amb totes les entitats de la ciutat que han acceptat la invitació de la formació política per posar en comú la visió de Badalona i conèixer de primera mà les necessitats de les associacions. La finalitat d'aquestes reunions amb el teixit associatiu de la ciutat és incorporar les seves idees i propostes sobre la ciutat al programa electoral amb el qual la CUP Badalona concorrerà a les eleccions municipals de maig de 2011.

02/02/2011 01:38 Política

Un dels pilars d'aquest programa és el foment i impuls de la participació ciutadana i és per això que les entitats i associacions han de tenir un paper clau en la definició de les polítiques que s'apliquen a la nostra ciutat.

Les trobades són la continuació de les 5 taules participatives que, sota el nom de “La Badalona que volem”, van organitzar la CUP Badalona entre els mesos d'octubre i desembre i van servir per debatre i elaborar les propostes base en matèries com l'urbanisme, la justícia social, les polítiques de joventut, participació ciutadana, polítiques culturals, etc.

Les reunions amb el teixit associatiu estan obertes a totes les entitats de la ciutat (veïnals, AMPAs, culturals, juvenils, socials, de salut, gent gran, comerciants, etc), doncs qui millor que els seus socis i sòcies, amb el seu coneixement directe del dia a dia de la ciutat, per fer propostes transformadores per Badalona.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid