Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Francisco Camps serà altre cop candidat malgrat la seua presumpta implicació amb el cas Gürtel

Francisco Camps tornarà a ser candidat del PP a la presidència de la Generalitat Valenciana. El Comitè Electoral del PPCV -com es denomina el PP del País Valencià- ha aprovat aquest dilluns per unanimitat designar de nou Francisco Camps com a candidat. El president del Comitè, Pedro Agramunt, ha traslladat l'acord al Comitè Electoral Nacional espanyol, que ara haurà de ratificar la proposta del PPCV.

El País Valencià celebra eleccions municipals i autonòmiques el proper 22 de maig, juntament amb la resta de territoris de l'estat espanyol tret del Principat de Catalunya, Galícia, el País Basc (no Navarra) i Andalusia. 

15/02/2011 00:06 Política

Aquesta serà la tercera vegada consecutiva que Camps encapçala la llista del PP a les eleccions autonòmiques del País Valencià. Camps competirà amb Jorge Alarte Gorbe, candidat del PPSV; amb Enric Morera, el candidat de la Coalició Compromís (BNV més Els Verds-Esquerra Ecologista i Iniciativa del Poble Valencià) i també amb Marga Sanz, d'EUPV; José Manuel Miralles ,d'Unió Valenciana-Els Verds-Ecopacifistes, o amb Agustí Cerdà d'Esquerra Republicana, entre altres.

El PP ha decidit proclamar Camps després que la fiscalia anticorrupció demanés per ell una multa de 41.250 euros en considerar provat que hauria comès un delicte reiterat de suborn passiu impropi en l'anomenat cas dels vestits. L'acusació creu provat que Camps hauria acceptat regals de la trama Gürtel en qualitat del seu càrrec i a canvi de presumptes favors com adjudicacions de contractes, però al PP sembla relliscar-li, i la prova és que avui han revalidat la seua confiança en ell.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid