Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acte de solidaritat amb Jona a l'Eixample de Barcelona

22.06.07 A les 20h a l'Ateneu Popular de l'Eixample es farà una xerrada sobre el cas d’en Jona, veí de del barri detingut el passat mes d'octubre en relació a les protestes per la destrucció del parc autogestionat del Forat de la Vergonya. A la xerrada també es parlarà sobre els mètodes repressius actuals. A més es presentarà una exposició. L'acte finalitzarà amb un sopar i una festa amb PD's del barri i algunes projeccions. Organitza la Coordinadora d'Assembleas de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) i compta amb el suport d'Alerta Solidària.

22/06/2007 02:13 Política
El passat divendres 13 d'Octubre en Jona, militant de la CAJEI i veí del barri de Sagrada Familia (Eixample-Nord), va ser detingut pels Mossos d'Esquadra, en una operació totalment desproporcionada i acompanyada d'una actitud humiliant i amenaçadora que es va allargar durant tota la nit, fins el migdia del dia següent, quan va ser posat en llibertat sota els 3 càrrecs de danys, desordres i atemptat a l'autoritat.

A en Jona se l'acusa de ser un dels activistes que van participar en els aldarulls del Forat de la Vergonya, però les úniques proves que s'han presentat contra ell ja denoten que es tractarà d'un nou cas de falsejament i d'irregularitats, que buscarà inculpar a persones compromeses amb el nostre país, segons el comunicat que va emtre en el seu moment la CAJEI

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid