Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP convoca una concentració avui a la Plaça Sant Jaume contra la reforma de les pensions

Després de la vaga general d'aquest dijous, la CUP de Barcelona atia la mobilització i segueix animant a revoltar-se contra la reforma de les pensions que el govern espanyol ha aprovat avui i a secundar les protestes i jornades de lluita que es van succeint.

És per això que ha convocat una concentració per aquest divendres a les vuit del vespre a la Plaça Sant Jaume per protestar contra aquesta nova renúncia social. La formació creu que amb l'excusa de la crisi els ciutadans "estan perdent drets socials en benefici de la banca i les grans empeses multinacionals".

28/01/2011 18:01 Laboral
 
Per a la formació independentista, la reforma de les pensions s'emmarca en el conjunt de les mesures de "lluita contra la crisi" que estan suposant "la pèrdua de drets socials més gran dels darrers 35 anys" i que segons assenyala s'ha concretat en la rebaixa del sous dels empleats públics, la congelació de les pensions, l'eliminació de subsidis d'atur, la retallada de prestacions socials, la reforma laboral i, ara, en la reforma de les pensions.
 

La CUP creu que les retallades de drets socials que s'estan implantant a tota Europa "estan suposant i suposaran el retrocés més important conegut a les conquestes socials que han aconseguit les classes populars al llarg del segle XX". Tampoc veu amb bons ulls que els sindicats espanyols, amb la consideració legal de "majoritaris", signin un acord que suposi "una nova rebaixa de drets a canvi de més prebendes per a ells, fent la feina bruta al govern i pretenent donar un plus de legitimitat a les mesures que volen prendre".

Per saber-ne més:

El govern espanyol aprova la jubilació als 67

Els Països Catalans en lluita contra les retallades

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid