Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Agència d'Informació 29-S torna a la càrrega

L'Agència d'Informació que el dia de la vaga general del 29 de setembre va produir 420 teletips informatius sobre el desenvolupament de la vaga arreu dels Països Catalans, torna a la càrrega.

Sense canviar de nom, l'Agència 29-S ja ha iniciat el seguiment del conjunt de protestes que es produeixen i es produiran des del sindicalisme combatiu per evitar l'aprovació de la reforma de les pensions del proper 28 de gener. Des del 20 de gener, quan va reemprendre l'activitat, fins aquest dilluns, el projecte informatiu ja ha emès una vintena de notícies.

25/01/2011 01:12 Comunicació

I és que aquesta iniciativa que impulsen un seguit de mitjans alternatius i de contrainformació va aconseguir consolidar-se, el passat 29-S, com una referència comunicativa d'informació no manipulada sobre la vaga i un exemple de territorialització, amb centenars de col·laborados i informadors arreu del territori. Ara fan una crida a la participació de la gent implicada en les diferents lluites i per això posen a disposició un seguit de canals: agencia(a)29-s.net i 671448054.

En l'anterior experiència, una cinquantena de persones de 20 mitjans alternatius, independents i contrainformatius van participar a l'Agència produint, des del es dotze de la nit un total de 420 teletips informatius. D'altra banda, centenars de persones van trucar o escriure a l'agència per donar informació des del terreny sobre les accions dels piquets sindicals, veïnals o dels comitès de vaga.

A més, fins a 43.000 ordinadors es van connectar al web de l'Agència i es van realitzar 260 streamings d'àudio mantenint una mitjana de 180-200 persones escoltant la retransmissió contínua de ràdio per internet. A més, es van rebre 1.500 correus electrònics amb informació per la cobertura i quatre ràdios lliures de la ciutat van estar emetent simultàniament la programació de ràdio que l'Agència va desenvolupar des de les instal·lacions de Ràdio Contrabanda.

Per saber-ne més:

L'Agència Informativa 29-S va produir 420 notícies el dia de la vaga general 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid