Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Endavant proposa unitat d'acció a l'esquerra alternativa en defensa dels drets socials i laborals

Endavant (OSAN) fa una crida a les organitzacions sindicals, anticapitalistes i moviments socials i populars dels territoris històrics de la nació (País Valencià, Illes i Principat de Catalunya) a considerar i debatre la proposta d'acció conjunta en defensa dels drets socials i laborals, sota el títol "Ara és l'hora! al carrer en defensa dels drets socials i laborals" (Veure Document)

L'organització independentista considera que malgrat la claudicació de les centrals sindicals CCOO i UGT i l'afebliment en la consciència i la mobilització, "les classes populars comparteixen uns interessos objectius: la retallada de drets és un retorn al passat, un atac decisiu a les conquestes socials i laborals adquirides al llarg de segles de lluita de classes".

 

13/01/2011 03:35 Laboral

És per això que des d'Endavant entenen que als Països Catalans hi ha condicions per recuperar la consciència, l'organització i la mobilització de la classe treballadora. "I que només amb aquestes eines aconseguirem girar la truita i posar l'economia d'una vegada per totes al servei de la majoria social: de la classe treballadora i les classes populars," remarca l'organització independentista. I és en aquest context que fa una crida  a considerar i debatre la proposta d'acció conjunta.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid