Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El PP torna a censurar una exposició al País Valencià

S'ha iniciat una campanya a Internet com a protesta amb l'enviament de cartes contra la censura, via correu electrònic on es demana la màxima llibertat d'expressió i es critica la censura.
 
El pintor Emili Blanes ha acusat al PP d'haver-li censurat l'exposició Medi Ambient: incoherències i desequilibris en el Centre Cultural d'Alcoi impedint-li mostrar una obra crítica amb les agressions urbanístiques al medi ambient, entra les que incloïa l'hotel de la Font Roja.

17/01/2011 10:16 Cultura
L'exposició d'Emili Blanes, que es pot visitar des de dijous i fins el 28 de gener al Centre Cultural d'Alcoi, ha patit la censura d'una part de l'obra exposada. Des del PSOE i Esquerra Unida han demanat la dimissió de la coordinadora municipal de Cultura, Carmina Nácher.
 
La mostra és una denúncia a les agressions urbanístiques, la qual combina obra pictòrica amb escultòrica, i pretenia a més fomentar la interacció amb els visitants. De forma més o menys directa, l'obra de Blanes denuncia la política urbanística del  govern municipal del PP a Alcoi, que malgrat tot havia programat l'exposició al Centre Cultural. 
 
Blanes ha mostrat el seu interès en les últimes hores per desmuntar l'exposició del Centre Cultural d'Alcoi. El Club d'Amics de la UNESCO o el Casal Jaume I d'Alcoi ja s'haurien oferit per acollir-la en la seua totalitat.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid