Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Periódico revela que els Mossos tenen arxius policials il·legals

Un article del diari El Periódico sobre "la mobilització antisistema a Barcelona" de dissabte passat afirma que de les 418 persones que van ocupar els multicines Laietana, en desús des de fa més de nou anys, "178 ja havien estat identificats en accions similars, 13 eren anarquistes, 39 independentistes i 126 antisistema".

Per l'Agència d'Informació 29-S, que cobreix les protestes contra la reforma de les pensions, això demostra que els Mossos d'Esquadra tenen arxius policials il·legals amb dades de les militants independentistes i anticapitalistes.

25/01/2011 00:56 Drets i Llibertats

 

Les dades que difon El Periódico va ser proporcionada pel gabinet de premsa dels Mossos d'Esquadra i evidencia que prové d'arxius policials on es fa constar la ideologia dels activistes, posa de manifest l'agència, que puntualitza que aquesta pràctica està expressament prohibida per la llei de protecció de dades i tots els protocols internacionals de funcionament dels cossos policials.

Per saber-ne més:

Diversos ferits i 422 idenficacions en el desallotjament del cinema de Via Laitana a Barcelona 

Dos detinguts en el desallotjament del cinema ocupat a Barcelona

Ocupació dels cinemes de la Via Laietana al finalitzar la manifestació contra les retallades socials

Jornada nacional de lluita el 27 de gener i vaga general al Principat  

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid