Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Terrassa decideix sobre la Independència

Un total de 400 persones faran de voluntàries durant la jornada, repartides en 31 seus electorals.  A més a més,  els ciutadans que no puguin accedir a cap seu electoral disposaran d’un dispositiu mòbil que es desplaçarà allà on convingui. Unes 12.000 persones ja han decidit amb el vot anticipat.
Terrassa decideix avui sobre la independència. Els organitzadors s'han marcat l'objectiu de superar els 20.000 vots i intentar arribar als 25.000.

23/01/2011 11:22 Política
En total, tenen dret a vot 176.975 terrassencs. Cal recotdar que el 10 d'abril està previst que se celebri a Barcelona i també a diversos municipis.
 
Al web de l'entitat es pot consultar on es trobaran els col·legis electorals, en la seva majoria a Centres Cívics i locals cedits per l'Ajuntament. També hi haurà activitats lúdiques i culturals per fer ambient a la ciutat. Castellers, bastoners, circ i música en directe són alguns dels espectacles que aniran voltant de col·legi en col·legi.
 
Durant la jornada electoral hi ha previst fer un acte d'homenatge als responsables de les campanyes pel dret a decidir de tots els municipis.
 
També es comptarà amb la presència de persones destacades de les organitzacions polítiques de la CUP, ERC, SI, RCAT i CiU.
 
Per saber-ne més:
 
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid