Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 2011, cap principatí sense consulta

Que cap català del Principat es quedi sense consulta aquest 2011. Aquest és el repte que s'ha marcat la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència, després que entre el 2009 i el 2010 un total de 531 municipis hagin celebrat consultes independentistes. Durant aquest temps, més de 615.000 catalans ja han pogut exercir el dret a vot i la resposta, tot i no ser vinculant, ha estat clarament positiva.

El Consell Plenari de la Coordinadora Nacional, que es va reunir a Barcelona el passat 11 de desembre, va fixar el 10 d'abril de 2011 com a data preferent per celebrar la consulta popular a tots els pobles i municipis de moment del Principat que encara no l'han organitzada, coincidint amb la convocatòria de la consulta prevista a la ciutat de Barcelona.

04/01/2011 11:58 Política
Per garantir que tots els pobles i ciutats del territori que encara no han tingut l'oportunitat d'exercir el dret a vot puguin dur a terme la consulta popular, la comissió de Territori i Campanya ha endegat la campanya "Cap català sense consulta". Alhora, encoratja les comissions locals a sumar esforços per aglutinar la força del moviment popular i tirar endavant la consulta a tots els racons del territori que estiguin pendents de fer-ho. L'objectiu final és cloure, conjuntament, l'onada de votacions que va prendre embranzida el 13 de setembre de 2009 a Arenys de Munt.
 

D'ençà d'aquella primera convocatòria, fa poc més d'un any, mercès a la voluntat i la col·laboració de més de 80.000 voluntaris, més de 615.000 persones ja han pogut manifestar la seva posició. Tal com ha quedat àmpliament demostrat en altres ocasions -com ara la manifestació del 10 de juliol de 2010, que va aplegar un milió i mig de persones al centre de Barcelona-, la Coordinadora té clar que és a les mans del poble aconseguir canviar el rumb del país, però cal la implicació de cadascun dels agents del procés: comissions locals, comarcals i coordinadora nacional.

Així doncs, a traves de la comissió de Territori i Campanya, la Coordinadora Nacional posa a disposició de les comissions locals dels pobles i ciutats que tinguin pendent promoure la consulta popular tot el suport organitzatiu i logístic, a tots els nivells, per fer del 10 d'abril de 2011 un gran dia per la democràcia. La comissió de Territori i Campanya ha activat l'adreça territori@coordinadoranacional.cat i el telèfon 655074810 per tot aquell que es vulgui posar en marxa.

Per saber-ne més:

Tret de sortida a la consulta independentista de Barcelona 

13-D: Un any de la primera flamarada 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid