Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Ja n'hi ha prou!", una publicació per denunciar les retallades socials

Aquests dies ha aparegut la capçalera "Ja n'hi ha prou!", una publicació sorgida en resposta a les amenaces a les pensions i que acompanyarà les mobilitzacions que es duran a terme arreu del país durant el mes de gener.

"Ja n'hi ha prou!", compta amb un tiratge de 40.000 exemplars i  és una col·laboració de tres publicacions vinculades als moviments populars: el Catalunya, portaveu de la CGT de Catalunya i les Illes Balears, L’Accent, i el setmanari La Directa.

13/01/2011 04:03 Comunicació
Entitats, sindicats, organitzacions, plataformes i col·lectius d’arreu de la nació catalana, des de l'Assemblea de Barcelona i la Plataforma pels Drets Socials de València, a la Mesa Cívica pels Drets Socials de Girona o la Plataforma de Lluita contra les Retallades d’Alacant. Les Coordinadores Repartim el Treball i la Riquesa de Castelló de la Plana i del Camp de Tarragona. Col·lectius de Lleida i Mallorca. Assemblees  pels drets socials de l’Anoia, del Garraf, Gràcia, Sant Andreu, Poble Nou, del Penedès i del Maresme, grups de Sabadell i de Terrassa, entre altres, participaran en les mobilitzacions  i repartiran els exemplars de la publicació.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid