Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets converteix la constitució en una falla gegant

La carta magna espanyola va cremar dilluns passat a Mataró amb motiu del Dia de la Constitució. Pels volts de les vuit del vespre un grup de joves convocats per Maulets van cremar una constitució de cartró gegant a la cèntrica plaça de Santa Anna davant l'atenta mirada d'un centenar de persones.

La simbòlica constitució que lluïa una àliga imperial franquista restava davant d'una pancarta on s'hi podia llegir el missatge "El jovent crema la constitució". La pancarta anava signada per l'estelada de Maulets.

09/12/2010 17:02 Drets i Llibertats

Durant els minuts que va durar l'acció es van sentir aplaudiments i crits d'independència. Al cap d'uns minuts la policia local i els mossos d'esquadra es van presentar al lloc dels fets i van esvair les flames i segrestar la pancarta dels i les joves. La policia va apagar la falla amb una galleda de fregar envoltats de crits i xiulets de desaprovació.

Les assemblees de Maulets del Maresme donen total suport a l'acció i reivindiquen el rebuig a la constitució "que ens manté lligades al jou de l'estat imperialista espanyol".

1

 

Per saber-ne més:

Jornada de lluita contra la constitució espanyola 

 

 
 
 
 
 
 
Els municipis exclosos de la Constitució es reuneixen per pactar una estratègia comuna 

 

 



 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid