Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Endavant veu encertada les iniciatives de la CGT i la COS en la línia de convocar una Vaga General

Endavant (OSAN) fa públic un comunicat on crític amb la pujada del preu de la llum en un 9,8%, l'organització independentista saluda les iniciatives de la CGT i la COS per tal d’iniciar els contactes necessaris per convocar el 27 de gener una nova Vaga General

Endavant (OSAN) considera l'augment del rebut de la llum un nou atac contra les condicions de vida dels i les treballadores. Per a la formació independentista ,amb  aquesta nova agressió "s materialitza una nova ajuda del govern a les grans corporacions i multinacionals mentre es torna a castigar el conjunt de les classes populars".

31/12/2010 00:50 Laboral
En 2009, les 2 grans multinacionals elèctriques (Iberdrola i Endesa) van obtenir uns beneficis nets de 6.254 milions d’euros, i en el primer trimestre de 2010 ja han arribat als 4.216’6 milions d’euros. És per això que Endavant consiedera que "amb aquest increment del 9’8%, tornaran a augmentar fabulosament els beneficis de les grans companyies multinacionals, mentre que es precaritzaran encara més les condicions de vida dels i les treballadores"

Per a la formació independentista "l’ofensiva contra els drets de la classe treballadora continua fent-se cada vegada més cruenta, en un intent desesperat de la burgesia de garantir-se els màxims beneficis fins i tot en les pitjors condicions econòmiques. Amb aquesta decisió, que afavoreix els guanys de les multinacionals per damunt del benestar de les treballadores, el govern espanyol torna a situar-se objectivament a favor dels interessos dels rics, dels poderosos, dels capitalistes".
 
També consiedra que "amb la pujada del preu de la llum, la reforma del sistema de pensions públiques prevista per al 28 de gener de 2011, l’increment del preu en el transport públic al llarg i ample del país, la privatització d’Aena i les loteries, o l’extinció en febrer de les ajudes de 426 euros, situen la classe obrera i el conjunt de les organitzacions de classe en la necessitat de confrontar aquestes polítiques amb una nova Vaga General".
 
I és en awuest sentit que Endavant (OSAN) troba encertades les iniciatives de la CGT i la COS per tal d’iniciar els contactes necessaris per convocar el 27 de gener aquesta Vaga General i que des de la unitat de classe, aconsegueixi mobilitzar en clau de lluita i dignitat el conjunt dels treballadors".
 
Per saber-ne més:
 
 
 
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid