Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Denuncien "Control polític policial" a la VI Assemblea Nacional d'Endavant

Alerta Solidària i Endavant (OSAN) denuncien "la repressió exercida pels cossos policials es va fer notar durant la Sisena Assemblea Nacional d’Endavant (OSAN), celebrada a la localitat de Tarragona"
 
Aquestes organitzacions assenyalen que tan dissabte com diumenge l’emplaçament on es va desenvolupar l’Assemblea va ser vigilat per agents de paisà que es van dedicar a fotografiar a totes les persones que hi accedien. "Els agents anaven equipats amb aparells fotogràfics i aparells transmissors i van marxar corrents en el moment que alguns militants s’hi van acostar" remarquen.
 
 

14/12/2010 01:45 Política
En finalitzar l’Assemblea Nacional d’Endavant (OSAN) diversos militants de l’organització van ser retinguts pels Mossos d’Esquadra a l’alçada del peatge de Coma-Ruga. La retenció va servir per identificar-los i interrogar-los mentre escorcollaven el vehicle.
 
Per Alerta Solidària i Endavant "aquest no és un fet aïllat, l’Esquerra Independentista al conjunt dels Països Catalans és objecte de controls i seguiments per part dels cossos policials dels Estats espanyol i francès. És evident, que els aparells estatals veuen amb recel la progressiva implantació i enfortiment de l’Esquerra Independentista, tanmateix, això no ens aturarà. L’única resposta a la repressió és la de continuar treballant per construir l’alternativa social i nacional."
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid