Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
A judici el neonazi de Figueres que va irrompre violentament a un concert de Maulets

El jove ha estat identificat en diverses ocasions per la seva vinculació en accions feixistes

Aquest dimecres es jutjarà a Figueres el neonazi que va irrompre amb violència al concert organitzat per Maulets la vigília de l'Onze de Setembre. Aquella nit l'organització juvenil va organitzar un concert en commemoració de la diada, i cap a les quatre de la matinada un grup de joves d'estètica nazi varen irrompre al concert, van agredir un menor d'edat amb una cadena d'acer, van amenaçar les persones que restaven a la plaça de l'institut Ramon Muntaner i van destrossar part de la infraestructura del concert.

13/12/2010 11:19 Drets i Llibertats

Els neonazis van respondre amb una nova agressió quan se'ls va instar a abandonar el recinte, fins que després d'uns minuts de tensió finalment van abandonar la zona tot cridant consignes feixistes i espanyolistes. L'endemà es van presentar dues denúncies als Mossos d'Esquadra i un dels agressors va ser identificat.

La CUP ja va demanar a l'ajuntament que es presentés com acusació particular, ja que les agressions varen tenir lloc durant un acte públic amb permís de l'ajuntament. La candidatura també demana una actitud de fermesa i un compromís de l'ajuntament per posar fre a les agressions feixistes que ha viscut Figueres els últims anys, ja que si no és així la CUP alerta que en un futur proper pot comportar problemes majors a la ciutat.

Per saber-ne més:

La CUP de Figueres condemna les agressions nazis patides la vigília de la Diada 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid