Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un 83% de les lectores creu que l'independentisme s'hauria de solidaritzar amb el Sàhara

Un 83,8% de les lectores creu que l'independentisme català hauria d'aprofitar la situació del Sàhara per mostrar les similituds entre els regnes d'Espanya i el Marroc i, alhora, solidaritzar-se amb el poble sahrauí, tal i com es va fer amb els rifenys als anys vint.
 

La setmana passada, amb la repressió del poble sahrauí a l'ordre del dia, preguntàvem: "L'independentisme català ha d'aprofitar la situació del poble sahrauí per mostrar les similituds entre els regnes d'Espanya i el Marroc?"


18/11/2010 18:17 Política
Pel que fa als resultats, podem veure que la majoria de les lectores creuen que s'hauria d'aprofitar la situació actual i solidaritzar-se amb el Sàhara. Per altra banda, un 13,1% de les lectores creu que no s'ha de ser oportunista i no s'han de barrejar els diferents conflictes.
 
 
 
 
 

Nova enquesta

Aquesta setmana, aprofitant amb la campanya electoral del 28-N, us preguntem "Què creieu que hauria de fer la militància de l'esquerra independentista a les eleccions autonòmiques del 28 de novembre?". Contesta des d'ara mateix.

La CUP denuncia el "joc brut" de Solidaritat amb l'anunci d'un eventual suport

La CUP no dóna suport a cap de les candidatures que es presenten a les eleccions del 28-N

Comença la campanya de la desesperança    

L'MDT critica el joc brut d'ERC contra l'Esquerra Independentista    

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid