Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Col·lectiu Antimilitarista demana un referèndum d'autodeterminació pel Sàhara Occidental

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) manifesta la seva repulsa a l'atac als campaments sahrauís d'Al-Aaiun i reivindica que es treballi perquè el referèndum d'autodeterminació vinculant se celebri al Sàhara Occidental.

Segons ha fet públic el CASC en un manifest, "es diu que la primera víctima d'una guerra és la veritat, i seguint la màxima cínica de la vella Roma, Mohamed VI prepara la guerra, i la prepara bé: evitant que cap periodista extern al discurs de la monarquia alauita pugui treballar sobre uns territoris que ja porten massa anys patint vexacions dels drets humans i estafes multilaterals".

14/11/2010 11:10 Internacional

Per això demana a la població de Sant Cugat i a les institucions que exigeixin a l'estat espanyol que repari el deute històric que té amb el Sàhara Occidental, reconeixent la independència i el dret a l'existència de la República Àrab Sahrauí Democràtica; que treballi per a que el referèndum d'autodeterminació vinculant es porti a terme i que exigeixi al Regne del Marroc el respecte i compliment dels Drets Humans.

En aquest sentit, el CASC s'adhereix a la concentració convocada per Sant Cugat Amb el Poble Saharahuí el proper dilluns 15.

Per saber-ne més:

Solidaritat amb el poble sahrauí

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid