Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets proposarà al conjunt d'organitzacions la construcció d'un sindicat nacional i de classe

Maulets, el jovent independentista revolucionari, va celebrar la seua Assemblea Nacional 2010 a Benifairó de la Valldigna (la Safor) de l'1 al 3 d'octubre, coincidint amb el 22è aniversari de la seua assemblea fundacional l’any 1988 a la Garrotxa.

L'organització va acordar seguir potenciant i donant suport actiu al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), l’organització antirepressiva Alerta Solidària i la Candidatura d’Unitat Popular (CUP). A nivell sociolaboral, Maulets pren el compromís de potenciar la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i iniciar un debat en el conjunt del Moviment Català d'Alliberament Nacional (MCAN) sobre la necessitat de construir un sindicat de classe i nacional referent.

10/10/2010 13:00 Política
Els eixos centrals del debat, la reflexió i la construcció de línies de treball durant aquesta Assemblea Nacional han estat la lluita contra el patriarcat i per l'alliberament sexual, el combat contra les ofensives del capital i les crisis que, actualment, obren possibilitats històriques de transformació, els nous reptes i oportunitats que ens ofereix la presència de persones migrades al nostre país i la situació i l’estructuració del MCAN.
 

Maulets, com a organització de joves de l’Esquerra Independentista, es reafirma en la seua voluntat de treballar colze a colze amb altres organitzacions i sectorials del MCAN, intensificant i ampliant les seues relacions amb altres col·lectius, posant especial èmfasi en el treball amb el jovent independentista i crític dels Països Catalans. Així mateix, es reafirma en el compromís de seguir potenciant i donant suport actiu al SEPC, Alerta Solidària i la CUP, i A nivell sociolaboral pren el compromís de potenciar la COS i iniciar un debat en el conjunt de l'MCAN sobre la necessitat de construir un sindicat de classe i nacional referent.

En l’àmbit de la defensa de la llengua, Maulets pren el compromís de treballar conjuntament amb la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL), i en l’àmbit de la lluita LGTBI treballarà per ampliar contactes amb diversos col·lectius, entre els quals Brot Bord. En aquest sentit, l'organització assenyala que pren el compromís de continuar treballant per resoldre de manera definitiva la divisió en l’àmbit juvenil de l’EI i així construir conjuntament una alternativa anticapitalista juvenil dels Països Catalans.

Maulets renova el seu compromís en la lluita per l’alliberament nacional i social del poble català i expressa la seua voluntat d’esdevenir una eina transformadora d’autoorganització del jovent de les classes populars dels Països Catalans.

Museu de cartells

drogodependenciaCoincidint amb el seu 20è aniversari, Maulets va posar en marxa una galeria fotogràfica antològica que aplega tots els cartells i adhesius que ha dissenyat l'organització al llarg de tota la seva història.

Atesa la gran quantitat de material, aquest apareix classificat en seccions: Alliberament nacional, Antimilitarisme-insubmissió, Alliberament sexual, Alliberament social, Drogodependències, Repressió, Rebrot, Guillem Agulló, Antifeixisme i una galeria dedicada a la celebració dels 20 anys com a organització.

Aquest recull constitueix un element de gran valor per a l'independentisme, atès que Maulets és una de les organitzacions més antigues de l'Esquerra Independentista.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid