Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Camps i la fàbrica de bombos

Per Lucas Marco. Publicat a L'Informatiu.com el 13 d'octubre de 2010.

"Vivim un moment en què estan intentat que estiguem cada dia discutint que és obvi: el paper de la família, la vida, l'educació, els valors, la llibertat de l'individu, les relacions entre les persones, sobre què és una nació i una comunitat autònoma "

Francisco Camps durant la inauguració del XVII Congrés Internacional de la Família.

18/10/2010 19:42 Hemeroteca

La setmana passada, el Consell de Francisco Camps va suspendre -temporalment, diuen- els Programes d'Intervenció en Educació Sexual (PIES) que impartien tècnics de la mateixa Conselleria de Sanitat a la majoria dels 400 instituts (públics i concertats). Si l'avortament és un assassinat, açò què és? La premeditació?

Com si condemnar milers de xiquets i xiquetes a assistir a classe en barracons fóra poca cosa, ara el Partit Popular valencià aposta per la fàbrica de bombos. L'equació és senzilla: quanta més ignorància i desinformació en educació sexual, més avortaments, més bombos adolescents, més malalties de transmissió sexual i més homofòbia. Una meravella de política pública, vaja.

L'arquebisbat de València se n'havia queixat. Justament ells... Quan ja hem perdut el compte del nombre d'abusos sexuals denunciats als darrers temps (no diem ja els casos que l’Església mateix es va ocupar de silenciar), arriba l'arquebisbe i es queixa de l'educació sexual. Em pregunte què ensenyaran als seus xiquets sobre el Papa valencià Alexandre VI...

Així, l'Arquebisbat va encarregar a una entitat propera a l'Opus Dei el disseny de cursos alternatius en la matèria. Per part seua, es veu que Concha Gómez, secretària autonòmica d'Educació, vol centrar el temari “en la sexualitat en la família”. Ja posats, que li ho encarreguen als Legionaris de Crist, tan propers a certs membres del PP fins fa quatre dies. Tal com relata en detall el sociòleg i psicoanalista mexicà Fernando M. González en la seua excel·lent (i terrorífica) biografia de Marcial Maciel Degollado, el fundador dels Legionaris de Crist, un ionqui de primera divisió, era tot un expert en l'assumpte de la “sexualitat en la família”.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid