Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP Figueres: "Quantes vegades es pot entrebancar un poble amb la mateixa pedra?"

La CUP de Figueres organitza actes amb motiu de la Diada Nacional que tindran lloc el dia 10 de setembre i el matí de l'11. A la tarda, el conjunt de l'Esquerra Independentista de les comarques nord-orientals es trobarà a Girona en una manifestació unitària per la independència.

Per promocionar la Diada, la CUP de Figueres ha elaborat un original vídeo on es pregunta "Quantes vegades es pot entrebancar un poble amb la mateixa pedra?". El lema de la Diada a Figueres serà "Tirem pel dret, independència" i hi participen també Maulets i el SEPC.

02/09/2010 02:14 Política

Les activitats començaran la nit del divendres 10 amb un concert a la plaça de l’institut Ramon Muntaner organitzat per Maulets i el SEPC amb el suport de la CUP. Hi actuaran els grups Revolta 21, Arròs Caldós, ODI i els figuerencs Direcció Prohibida; i l’entrada serà gratuïta.

 
El dissabte 11 la CUP amb el suport de maulets i SEPC torna a organitzar per segon any consecutiu l’acte “l’onze a les dotze”. A dos quarts de dotze hi haurà una actuació del cantautor valencià Pau Alabajos i a les dotze en punt es cantarà Els Segadors. Tot seguit és farà un aperitiu gratuït per tots els assistents.
 
{youtube}U-NF2W3YEsk{/youtube}
 

Divendres, 10 de setembre

21h. IES Ramon Muntaner

> Concert amb els grups

> Revolta 21

> Arròs caldós

> ODI

> Direcció Prohibida

 

Dissabte, 11 de setembre

Pl. Ajuntament

11'30h. Actuació de Pau Alabajos (cantautor valencià)

12'00h. L'onze a les dotze. Cantada dels segadors i tot seguit vermut


Per saber-ne més:

 

Recull d'actes i mobilitzacions per commemorar l'Onze de setembre

La CUP encapçala l'Onze de Setembre a les comarques nord-orientals 

La CUP de Girona aposta per una manifestació unitària però independentista per l'Onze

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid