Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Harmonies de lluita, juliol 2010

Aquest juliol ha començat "oficialment" l'època de vacances, tot i això és quan als grups els surten més bolos degut a tot el reguitzell de festes majors i festivals d'estiu que s'organitzen i celebren. És per això que a les formacions no se'ls passa pel cap treure nou material per aquestes dates, l'estiu marca d'alguna manera l'inici i la fi d'aquest cicle vital. Dels festivals que ja han passat s'hi poden comptar les noves edicions del Rebrot (que enguany ha fet 10 anys), l'Aplec dels Ports, l'Acampallengua (enguany ha estat a Menorca!), l'Aplec de la Plana (Baixa) i l'Acampada Jove entre molts d'altres, que a part de deixar sentir els grups de casa a un gran públic, donen l'oportunitat de gaudir d'un d'esbarjo estival autòcton amb un variable contingut compromès a la joventut del país.

02/08/2010 23:40 Harmonies de lluita
Els darrers en treure nou material han estat els Opció K-95, que han estat posposant la sortida del seu Reneix fins ara, tot començant la gira de presentació de seguit. Sis anys després de l'anterior disc, els líders de l'"independència i socialisme" rapat presenten un treball sòlid que foto_opciok95s'allunya del so accelerat precedent i aprofundeix en les seves arrels més rockeres; mantenen l'esperit reivindicatiu mitjançant referències històriques i l'èpica. Com a promoció han enregistrat el seu primer videoclip, un treballat clip del tall Terra de sang. A més, també han tret un EP compartit amb els parisencs Brixton cats a través dels alemanys Fire and flames, donant-se més difusió internacional i un ítem més per als col·leccionistes.

Els Skatalà van començar encara un decenni abans, i per això ja fa dies que han tret Embolingats, un tribut a Skatalà, disc tribut de rigor fet per grups hereus d'aquest referent. S'hi poden sentir grups com els ja esmentats Opció K-95, a més d'altres com Dr Calypso, The cabrians, Subterranean kids, Thorpedians, Subversiva 77, Deskarats o en Tachita de Collblanc, versionant les seves cançons de sempre i fins i tot donant so a una d'inèdita.
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid