Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els sindicats es preparen per la vaga general

La Intersindical-CSC ja ha posat en marxa un blog especial dedicat a la vaga general del 29 de setembre on hi anirà penjant tots els materials relacionats amb la mobilització.

El blog específic sobre la vaga que ha dissenyat el sindicat incorpora manifestos, materials i documents com opuscles o manifestos. I és que els sindicats es preparen amb força per afrontar una vaga general amb garanties i aconseguir mobilitzar amplis sectors de la població. 

13/08/2010 16:24 Laboral

 

En aquest cas, la Intersindical s'ha organitzat per mobilitzar la societat sota la consigna "El 29 de setembre, les classes treballadores dels Països Catalans mostrem la nostra força!".
 
 Manifest amb motiu del 29-S:
 
1. Perquè les mesures que adopten empobreixen les classes populars, i, a més, ens diuen que ens hi hem d’anar acostumant perquè no hi ha una altra sortida!

2. Perquè retallar la despesa pública dificulta la sortida de la crisi, afebleix el consum i augmenta les possibilitats d’enviar a l’atur més treballadors i treballadores!

3. Perquè no han adoptat cap mesura per reduir l’atur, i en canvi proposen rebaixar el cost de l’acomiadament i que una part es pagui amb els nostres diners!

4. Perquè congelen les pensions de les persones jubilades i tornen a amenaçar a endarrerir l’edat de jubilació als 67 anys!

5. Perquè ens volen reduir el poder adquisitiu dels salaris amb congelacions i retallades com en el cas dels treballadors i treballadores dels sectors públics, mentre no s’atreveixen a fixar límits a les astronòmiques retribucions dels directius de bancs i entitats financeres!

6. Perquè volen convertir en negoci els nostres drets fonamentals com l’educació i la sanitat amb el desviament de recursos de l’escola pública cap a la privada i per la via del copagament!

7. Perquè volen endarrerir (encara més) l’aplicació de la Llei de la dependència i limitar les prestacions d’atur!

8. Perquè ens apugen els impostos als treballadors i treballadores, mentre als bancs i mercats financers no els fan pagar cap cost per la crisi que han provocat!

9. Perquè l’única fórmula que proposen per fomentar l’ocupació juvenil és facilitar els contractes temporals i precaris i donar més poder a les ETT!

10. Perquè totes les mesures les han adoptat unilateralment, sense tenir en compte l’opinió de les organitzacions sindicals i socials. No volem acabar pagant sempre els mateixos! Els costos per sortir de la crisi els han de pagar els que l’han provocat!

L’espoli fiscal i l’opressió nacional ens neguen les competències i els recursos necessaris per poder fer front a la crisi -com ha demostrat la darrera sentència del TC espanyol. Davant d’aquesta situació és ben clara la necessitat d’assolir la plena sobirania per poder avançar en benestar, igualtat i justícia social al nostre país!
 

cartell
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid