Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El regidor de la CUP d'Arenys de Munt renuncia a un 40% del seu sou

Des del passat mes de juny, Josep Manel Ximenis, regidor de la CUP d'Arenys de Munt, ha renunciat a cobrar el 40% de l’import que li correspon cobrar com a càrrec electe, perquè l’Ajuntament el destini a prestacions socials.
 
La CUP d'Arenys de Munt entén que en un context de greu crisi econòmica, "amb moltes persones a l’atur, amb moltes famílies amb serioses dificultats per arribar a final de mes, els representants d’aquests ciutadans han de ser i han de donar exemple i haurien de renunciar a la totalitat o a una part de l’import que reben com a representació d’aquests ciutadans".

31/08/2010 00:14 Política
La formació independentista també remarca que no es pot "oblidar"  que aquests imports surten del que acaben "pagant aquests ciutadans per la via d’impostos municipals, en un moments de forta penúria econòmica tant familiar com municipal". 
 
En aquesta línia la CUP d'Arenys va presentar al Ple del passat juny, una moció per demanar una reducció dels sous de tots els càrrec electes d’un 20%. Malgrat la delicada situació econòmica de l’Ajuntament i de moltes famílies, aquesta moció només va ser votada a favor pel representant de la CUP i pels regidors socialistes. La resta o es van abstenir o varen votar en contra i, malauradament, aquesta moció no va ser aprovada.
 
La formació independentista recorda que des del mes d’octubre del 2008, Ximenis ja havia renunciat a un 20% del seu sou. Ara renuncia a un nou 20%, fet que, acumulat, arriba a un 40%.
 
A la CUP d'Arenys de Munt li hauria agradat que el seu exemple hagués estat seguit per la resta de grups municipals, amb reduccions importants. Tot i axí, la formació és conscient que es tracta d’actes simbòlics ja que "la reducció d’un 20% o d’un 40% del sous dels regidors no hauria arreglat les depauperades arques municipals, però hauria representat un apropament a tots aquells vilatans que, ara, ho estant passant malament, tal com han fet molts altres ajuntaments del nostre país", puntualitza
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid