Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El GOB denuncia les obres d'un aparcament en sòl rústic de l'empresa Globalia a Llucmajor

Tot i que el Consell li denegués la declaració d'interès general, han consolidat una part de l'aparcament i actualment estan duent a terme obres per a la seva ampliació.
 
Ahir,el Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) va denunciar a l'Ajuntament de Llucmajor (GON),  SEPRONA i a l'Agència de Disciplina Urbanística del Consell de Mallorca, les obres de construcció d'un aparcament al terrenys rústics situats a devora de les instal·lacions al Polígon Son Noguera de Llucmajor de l'empresa Globalia.

05/08/2010 02:43 Territori
I és que la Comissió Insular de Territori i Urbanisme del Consell de Mallorca, va denegar, el mes d'abril, la sol·licitud d'interès general a l'expedient presentat per Globalia per a la construcció d'un aparcament provisional en l'esmentada parcel·la, per considerar que no es tractava d'una infraestructura de caràcter provisional,  pel fet de no ser una obra susceptible de ser implantada en el sòl rústic, d’acord amb allò que estableixen el Pla Territorial Insular de Mallorca i el Pla General d’Ordenació Urbana de Llucmajor.
 
Tot i això, l'empresa continua amb la implantació de l'aparcament (una part del qual fa més d'un any i mig que esta ja construït, és a dir que es va construir abans fins i tot d'iniciar la corresponent tramitació establerta per la normativa territorial i urbanística) i en aquests moments, estan duent a terme obres de neteja i d'explanació, prèvies a la pavimentació amb asfalt, dels terrenys colindants a l'aparcament ja existent amb l'objectiu d'ampliar-lo.

A més a més, wl GOB ha sol·licitat la suspensió immediata d'aquestes obres, l’obertura d’un expedient d’infracció i la corresponent sanció dels responsables.
--

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid