Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El GOB assegura que la llei que protegeix Son Bosc "menteix" ja que afavoreix interessos privats

Considera que amb l’aprovació d’aquesta llei,  el Partit Popular i Unió Mallorquina han fet un ús indigne de la màxima institució de les Illes, que ens representa a tots els ciutadans.

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) assegura que no només s'ha aprovat una mesura de desprotecció del medi natural, no només fent una legislació “baix demanda” per "afavorir un projecte i uns interessos ben particulars, sinó també utilitzant la "mentida" per justificar una llei totalment aberrant". És per això que l'entitat ecologista prepara un escrit per remetre al Defensor del Pueblo, sol·licitant que impugni algunes de les normes aprovades recentment pel Parlament, entre elles aquesta.

07/08/2010 01:18 Territori

Per l'entitat ecologista,  "el paper ho aguanta tot, diuen, i les lleis, decrets i altres instruments normatius poden ser tot lo injustes que hom vulgui (i en aquest cas consideram que ho és) però són l’expressió del poder governant. Tot i això, una cosa és que el poder s’exerceixi per tal d’aprovar normes que vagin en un determinat sentit, beneficiant interessos particulars (creim que aquest n’és un cas molt clar) i altra, igualment inacceptable, és que la norma es fonamenti en MENTIDES, i aquestes es publiquin al Butlletí Oficial de les Illes Balears. Ahir sortí publicada al BOIB la “Llei 9/2010, de 27 de juliol, de declaració d’interès autonòmic de la construcció del camp de golf de Son Bosc a Muro”, que avui ha entrat en vigor".

El GOB ja ho va denunciar quan el Partit Popular presentà al Parlament la seva proposició de llei: l’exposició de motius, sobre la qual es justifica la norma, conté falsedats. El grup, pensava que com a mínim dins el procediment de tramitació de la llei aquestes “deficiències” serien corregides, ja que de fet no aporten res a una llei amb un contingut extremadament simple i que, en qualsevol cas, no necessitava massa justificació “tècnica” ja que s’aprovaria sí o sí gràcies a la majoria parlamentària de Partit Popular i Unió Mallorquina. P

Però van observar astorats com finalment el Parlament ha aprovat la llei sense esmenar cap ni una d’aquestes MENTIDES. Amb aquesta aprovació, el Parlament,diu el GOB, "controlat per PP i UM, ha estat utilitzat indignament, fins a un punt que ens fa caure la cara de vergonya"

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid