Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lynce al descobert

Dos exmembres de Contrastant van publicar ahir al diari Avui un article crític amb el recompte d’assistents que l’empresa Lynce va fer de la manifestació del passat 10 de juliol. Aquest article és versió reduïda d’un de més llarg que va aparèixer a Vilaweb.
 
Els exmembres de Contrastant estan d’acord amb Lynce que en la manifestació del passat 10 de juliol no hi va haver un milió ni mig de persones, però consideren que el recompte d’aquesta empresa conté mancances i deficiències que l’invaliden.

20/07/2010 08:08 Comunicació

Segons els autors de l'article, l’error més greu, del qual se’n deriven d’altres, va ser efectuar el recompte a les 20:30 hores, quan feia més de tres quarts que a la Plaça Tetuan s’havia fet la lectura d’un text i s’havien cantat Els Segadors. Com que el recompte es va  fer molt tard, Lynce no hi va incloure molta gent que ja havia marxat abans d’aquella hora.

A més, a l'article es critica la manca de transparència en les dades que proporciona l’empresa al seu web. Per exemple, no ofereix totes les fotos emprades per al recompte amb el corresponent zoom. Tampoc no s'hi detallen les diferents densitats del recorregut.

En la versió més llarga de l'article, els exmembres de Contrastant dediquen un apartat a  criticar les ínfules pseudocientífiques de Lynce, que es vanta de fer sociologia i d'"estar formada per científicos sociales".


Per saber-ne més:

10J: Tirem pel dret: Independència Països Catalans!

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid