Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els bascos es manifestaran a Donostia per la independència coincidint amb la marxa de Barcelona

Manifestacions per la Independència dels Països Catalans i Euskal Herria coincidiran el mateix dia a Barcelona i Donostia recpectivament. Els bascos es manifestaran sota el lema "Nazioa gara. Autodeterminazioa" (Som una nació. Autodeterminació)
Demà a Donostia, les formacions polítiques basques Ezker Abertzalea, Eusko Alkartasuna, Aralar y Alternatiba presentaran  en roda de premsa la mobilització. Recordem que fa poc Eusko Alkartasuna i l'esquerra abertzale  van signar un acord  que suposa una unitat d'acció destinada a superar l'actual bloqueig i assolir un impuls cap a la independència. És possible que d'aquí uns dies se sumin al pacte les altres dues formacions. De moment les quatre organitzacions han convocat conjuntament la manifestació per la Independència del 10 de juliol.

02/07/2010 17:18 Internacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid