Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Veïns de Capellades esborren les pintades neo-nazis aparegudes la nit passada

Una vintena de veïns de Capellades han esborrat aquesta tarda les pintades neo-nazis i racistes aparegudes la matinada del divendres a diversos llocs de la localitat.

Les pintades portaven en el seu contingut símbols que fan apología de l’holocaust, símbols de les SS i altres feixistes. Els veïns valorem a més, que aquest ha estat un atac contra tota la societat capelladina per el seu contingut d’exaltació de l’odi a la diferència i la discriminació.

 

04/06/2010 23:12 Política
pintades_capellades2A més d’un atac a la xarxa cultural del poble ja que han estat pintats el local municipal on assagen grups de música del poble i d’altres entitats com els dimonis o els capgrossos, el local dels grallers de Capellades, la societat Cultural la Lliga, un mural en defensa de la dona de l’Assemblea de Joves de Capellades, un bar, un mural contra el racisme de l’organitzacio endavant a més de cases de particulars.
 
Davant d'aquests fets, els veïns manifesten que no ens deixaran intimidar i que continuaran en la seva  tasca en defensa de la cultura popular catalana i els drets de tots els col·lectius socials que pateixen les discriminacions del feixisme i el capitalisme. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid