Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tot a punt per a l'Acampallengua de Ferreries a Menorca

L’'Acampallengua 2010 de Ferreries (Menorca) tindrà lloc aquest cap de setmana, els dies 3 i 4 de juliol.

Dilluns passat, a la plaça Loar de Ferreries, els voluntaris de l’Acampallengua de Ferreries varen pintar la pancarta principal d'aques esdeveniment que tindrà lloc els dies 3 i 4 de juliol a aquesta localitat menorquina. L’Acampallengua és una activitat que va néixer a Mallorca l’any 1997, organitzada per Joves de Mallorca per la Llengua, com a una gran trobada juvenil a favor de lallengua catalana.

30/06/2010 02:19 Cultura

L’Acampallengua, al llarg del seu recorregut de dotze anys, ha estatuna ocasió per promoure una cultura juvenil feta en la nostra llengua i ha comptat amb la participació anual de milers de joves, entre els quals molts de menorquins.L’Acampallengua ha estat cada any una cita per als grups punters del panorama musicalen català.

p1010167L’arribada a Menorca de l’Acampallengua és una iniciativa de les entitats que fan feinaa favor de la llengua i la cultura pròpies. L’activitat ha estat organitzada conjuntamentper Acció Cultural de Menorca, el Consell de Joventut de Menorca, l’associació juvenil Alexandria i Joves de Mallorca per la Llengua. La trobada serà un espai per ala participació dels més joves, i dels no tant joves, que podran gaudir, durant dos dies,de nombroses activitats de caràcter lúdic i cultural, amb la participació de grups de
Menorca i de la resta de territoris de llengua catalana.

Entre les activitats previstes destaquen presentacions de llibres, un cercavila, diversostallers, una festa infantil, una Mostra de cantautors (amb Bep Camps, Guiem Soldevila,i Bep Marqués) i un Correfoc (amb els Dimoni de Maó i Ferreries). En l’apartat musical hi haurà les actuacions dels mallorquins Anegats (pop rock), dels valenciansObrint Pas (ska, reggae i hardcore), dels mallorquins Barrumbada (rumba), i d’Espina,L’infant terrible, Pèl de gall, Aires des barranc d’Algendar i Sonadors de Son Camaró.

L’abonament, que inclou sopar, berenar, accés a zona d’acampada, camiseta i concert, costa 15 euros anticipat, 10 amb carnet jove i 20 a l’entrada del recinte. Es podenadquirir als Punts d’Informació Juvenil o Casal de Joves dels pobles i a Sa Llibreria de Ferreries.
 
Per saber-ne més:
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid