Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El GOB s'adreça a tos electes del Consell per demanar la protecció d'es Guix

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha adreçat als consellers electes de tots els grups polítics del Consell de Mallorca una carta on els sol·licita que, en el ple de demà, votin a favor de la protecció del lloc privilegiat d'es Guix, a Escorca.
En nom del GOB, la seva presidenta, Maria Huguet demana als electes una "darrera reflexió" abans de la votació, que ha de decidir, "o bé la protecció d'un paratge excepcional, o bé, més ciment en un entorn únic en valors." 

02/06/2010 15:43 Territori
La carta incideix amb la importància paisatgística i natural de la Serra de Tramuntana, que la urbanització d'es Guix deixaria tocada i greument malmesa. Per acompanyar-la, s'hi ha adjuntat un enllaç al documental àudio-visual que es va projectar dilluns a l'acte que GOB, ARCA i Antics Blauets feren a Can Alcover per exigir la desclassificació de la urbanització. 

Aquest serà un dels darrers intents per salvar es Guix, ja que per la votació de demà, el resultat és incert, perquè Unió Mallorquina encara no ha fet públic el sentit del seu vot. El futur de la Serra, de Lluc, i de Mallorca, ara mateix, és més crític que mai.

Font: Tribuna Mallorca

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid