Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions en contra de Camps i esquerdes al sí del PP al País Valencià

En trenta segons Canal 9 explica la reobertura del sumari contra Camps 'cas Gürtel'
La coordinadora d’EUPV i diputada autonòmica, Marga Sanz, fa una crida “massiva” a la participació ciutadana en les diverses  concentracions convocades aquest vespre per reclamar que Francisco Camps deixe el seu càrrec de manera immediata. La organització insta als valencians i valencianes a eixir als carrers de València, Alacant, Castelló i Torrevella. (Llegiu l'editorial de Vilaweb, Dimitisca senyor president)

13/05/2010 10:50 Política
Les mobilitzacions seran a les 20h i se celebraran simultàniament a València davant el Palau de la Generalitat (plaça de Manises), a Castelló davant la Casa dels Caragols (carrer Major, 76), a Alacant a la Casa de les Bruixes (avinguda Doctor Gadea,10) i a Torrevella a la plaça de la Constitució.
 
I és que la sala penal del Tribunal Suprem, conformada per cinc membres -dos de conservadors i un de moderat-, va decidir ahir per unanimitat acceptar els recursos de la Fiscalia i el PSPV-PSOE i, per tant, obligar el Tribunal Superior de Justícia valencià a reobrir la causa dels vestits que la sala penal d'aquest organisme va arxivar el 3 d'agost passat.
 
Camps, per tant, tornarà aviat a ser imputat pel jutge instructor del cas, José Flors, a qui el TS ha encomanat continuar amb la tramitació "en la forma legalment procedent", que passa per un judici amb jurat popular.
 
La notícia només va ser tractada durant 30 segons al migdia a la televisió pública valenciana, tot i que va donar més importància a la convocatòria de la reunió del PP del País Valencià per tractar el tema.
 
Ara bé, al vespre, Canal 9 dedica una notícia de 3 minuts per narrar l'arrivada de Camps a la seu de la Generalitat entre aplaudiments, mentre proclama la seva inocència i anuncia que es tornarà a presentar a les eleccions. 
 
En aquesta reunió, no tot el PP va tancar files a l'entorn del president Camps, ja que la direcció del PP  d'Alacant, inclòs el president José Joaquín Ripoll, no va acudir a la reunió, convocada per mostrar suport del president. La decisió de no acudir a la trobada va ser adoptada al migdia, sense que n´hagin transcendit els motius.
 
Per saber-ne més:
 
 
 
 
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid