Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Intersindical Valenciana a RTVV denuncia que Vicente Sanz està destituït només a mitges

"Seria un escarni veure com Vicente Sanz s'embutxaca els diners mentre els treballadors encara estem reclamant endarreriments salarials del 2008"

El secretari general de RTVV, Vicente Sanz acusat s'assetjament sexual està destituït només a mitges, no se li ha obert cap expedient disciplinari i, damunt, s'apunta que podria parar el cabasset i jubilar-se amb 120.000 euros d'indemnització, segons denuncia la Intersinsical Valenciana a RTVV

11/05/2010 23:01 Drets i Llibertats
El càrrec de Secretari General és un càrrec de confiança i el director general de Radiotelevisió Valenciana, López Jaraba, en destituir a Vicente Sanz a mitges, el missatge que està transmetent es que només ha perdut a mitges la seua confiança amb ell. Si no li ha anomenat substitut i manté el seu despatx tancat amb pany i clau confiant en què torne, que ho diga, afirma la Intersindical
 
A més a més, la prejubilació de Vicente Sanz està donant molt de si. Primer, sembla que se li va presentar com una oportunitat per evitar que les periodistes assetjades el denunciaren. Ara, pren cos la possibilitat que amague una maniobra perquè deixe RTVV sense fer pols ni remolí i amb la butxaca plena. I en els dos casos l'objectiu és el mateix: la impunitat.
 
Per a la Intersindical, "estem cansats de demanar-li al Director General que encete un expedient disciplinari contra Vicente Sanz. L'última vegada, ahir. Al senyor Jaraba li consta que la Inspecció de Treball ens ha fet costat en està exigència.El Conveni Col.lectiu regula les faltes molt greus, però també estableix la seua prescripció en el temps. El senyor Jaraba ha de saber que, si com a conseqüència de la seua inactivitat, prescriuen les possibles faltes de Vicente Sanz, el farem responsable a ell"
 
També considera que la indemnització és una immoralitat. "Mentre no s'aclarisca tot, un senyor que està imputat per tres delictes d'assetjament sexual i amb una ordre d'allunyament, no pot cobrar un euro del contribuent. Indemnitzar-lo, seria com recompensar la seua conducta i l'empresa seria un exemple vergonyós de com s'emparen les conductes assetjadores en compte de perseguir-les.

Això, per no parlar de l'escarni que seria veure com Vicente Sanz s'embutxaca els diners mentre els treballadors encara estem reclamant endarreriments salarials del 2008. Sr. Jaraba, per què no deixa d'amagar el cap?" Es pregunata Intersindical.
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid