Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'exdirector de RTVV podría haver comés un delicte de suborn

Torna a sortir la trama de corrupció de comissions milionaries a l'entorn de la visita de Benet XVI, per la que va dimitir a finals d'agost de l'any passat, després de les primeres informacions sobre la investigació de la visita papal.
El jutge Pedreira ha enviat al TSJ valencià la causa que instruïa sobre el cas Gürtel perque veu indicis suficients de que la cúpula del consell i del PP podrien haver comés els delictes de suborn, finançament ilegal i delicte electoral, com a mínim. Entre els noms citats expressament en la resolució de Pedreira hi ha el de l'exdirector de RTVV, Pedro García.

27/05/2010 12:07 Política

Sobre ell Pedreira escriu, "obren nombrosos indicis en la causa de regals (en forma de vestits adquirits en els mateixos establiments que es van comprar les peces de vestir que aparacen lliurats als 4 imputats en el procediment tramitat davant el TSJ de València) a Pedro García Gimeno en el temps en el qual el mateix va ocupar el càrrec de director general de Ràdio televisió Valenciana, així com d'una possible contractació irregular d'aquest ens amb empreses vinculades a Francisco Corretja Sánzhez. Aquests fets podrien constituir delictes de suborns."

Pel que fa a la contractació irregular, es refereix a l'adjudicació per Canal 9 a la constructora lleonesa Teconsa, que va actuar com tapadora, de la sonorització i el muntatge de pantalles de televisió per a la visita de Benet XVI, de la qual la trama de corrupció va assolir unes comissions milionàries. Pedro García va dimitir a la fi d'agost de 2009, després de les primeres informacions sobre la investigació de la visita papal a València.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid