Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Salvem l’Empordà" homenatjarà a Lluís Llach amb un concert de músics empordanesos

El concert serà el diumenge 30 de maig a les 6 de la tarda al Teatre Jardí de Figueres. Una hora abans del concert, a les cinc de la tarda, es projectarà el documental “Un país dempeus”

El concert comptarà amb la presència de Guillamino, Sanjosex, Mazoni, Joanjo Bosk i l’orquestra de Cambra de l’Empordà. L’espectacle serà presentat per l’actor del Polònia i el Crackòvia Manel Lucas. Abans del concert es projectarà el documental: Un país dempeus.

27/05/2010 18:28 Cultura
Des de Salvem l’Empordà s'ha vogut fer aquest homenatge a Lluís Llach per la col.laboració que el cantant ha donat molts cops a les entitats en defensa del territori fent concerts gratuïts. També cal destacar la llarga carrera artística del cantant empordanès “sempre lligada a la defensa dels seus ideals”. Per Salvm l'Empordà, Llach és un exemple de “coherència i sensibilitat amb els temes socials” i una “font d’energia que els encoratja a tirar endavant”.
 
Una hora abans del concert, a les cinc de la tarda, es projectarà el documental “Un país dempeus”. Aquest audiovisual ha estat elaborat per Mariela Acijia i Jordi Oriola i narra la lluita de quatre plataformes en defensa del territori, entre elles Salvem l’Empordà. El documental dura 40 minuts.

El preu de les entrades al concert és de 15 euros tot i que també es poden comprar a "preu boig” a 50 euros per qui vulgui fer una col.laboració extra amb Salvem l’Empordà.

Les entrades es poden comprar a: Figueres (Discos Quim, la Balera, Cafè Barri Vell o al local de la IADEN), la Bisbal (la Llibreria les Voltes), Torroella de Montgrí (la llibreria el Cucut), Roses (Bar Si us Plau), Llançà (bar Carajillo), Jonquera (la Unió Jonquerenca) i Girona (Partisano Disc i la Màquia de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid