Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Manresa proposa enviar una queixa a Renfe per la gestió de Rodalies

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Manresa proposarà que el ple de l'ajuntament de Manresa aprovi fer arribar una queixa formal a Renfe arran de les deficiències del servei de Rodalies de la línia R4 de Manresa pel temporal de neu de dilluns.

La CUP instarà l'ajuntament a enviar la queixa a Renfe, Adif i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

 

10/03/2010 00:15 Política

 


Moció del Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular proposant que es traslladi a Renfe, Adif i al DPTOP de la Generalitat la queixa d’aquest ajuntament per les deficiències i la manca de servei de Rodalies del dia 8 de març


Atès que el dia 8 de març els servei de rodalies de la línia R4 va funcionar amb retards de més d’una hora des de les 5:49 del matí i que el servei es va interrompre completament a partir del migdia.

Atès que a la Catalunya central es produeixen nevades amb una certa regularitat i que els serveis bàsics haurien d’estar preparats per a encarar-les.

Atès que el servei de rodalies que comunica manresa amb la capital del país és un servei fonamental per aquesta ciutat.

Atès que en cas de nevada el servei de ferrocarril ha de garantir els desplaçaments que la carretera no pot assegurar.

Atès que els usuaris de Rodalies no van rebre la informació necessària dels canvis que s’anaven produïnt.

Proposa:

Que aquest ajuntament faci arribar a Adif, Renfe i el DPTOP de la Generalitat la seva queixa formal per les deficiències i la suspenció del servei de Rodalies de la linia R4 del dia 8 de març del 2010 i, així mateix, n’exigeixi l’adopció de les mesures necessàries perquè, en un futur, no es repeteixi una situació semblant. 
 
Per a saber-ne més:
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid