Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Demanen la dimissió del director general de RTVV ja que tenia constància de l'assetjament sexual

Jaraba va dir a les Corts que va conéixer el cas d’assetjament sexual el passat mes de febrer i que no prenia més mesures contra Vicente Sanz perquè les tres querellants encara no s’havien ratificat en la denúncia.
La secció sindical STAS-Intersindical Valenciana en RTVV demana la dimissió del director general, José López Jaraba, si es demostra que coneixia els casos d’assetjament sexual que patien tres treballadores de la casa i no va actuar per a parar-los.

23/03/2010 02:48 Drets i Llibertats
Unes setmanes després, les tres treballadores han confirmat la seua denúncia davant la magistrada i, a més, Sanz es troba imputat i amb mesures cautelars. En canvi, el director general no ha obert expedient disciplinari, ni ha cessat definitivament Sanz i, a més, podria no haver actuat tot i conéixer els fets des del passat mes d’octubre. Esta passivitat del director general resulta injustificable i, si es confirma, hauria de presentar la seua dimissió, segons la Intersindical Valenciana
 
De la mateixa manera, esta secció sindical demana una neteja general de càrrecs directius en RTVV si d’alguna manera, per acció o per omissió, amb el seu silenci o la seua complicitat, han contribuit a estrènyer el cercle de la persecució sobre les treballadores o els han tancat la porta quan intentaren denunciar els fets.

Esta secció sindical també es pregunta quina és la relació de la direcció de l’empresa amb la secció sindical USO en RTVV, amb la seua creació o sosteniment i recorda que este tipus de comportaments està expressament prohibit per la Llei Orgànica de Llibertat Sindical.
 
La Intersindical en RTVV també demana una refundació de la ràdiotelevisió pública i una substitució dels directius que han portat esta empresa a la desfeta econòmica, el descrèdit social i la vergonya col.lectiva. Els membres d’esta secció sindical i, en general, els treballadors de RTVV sentim fàstic i repugnància davant els fets denunciats. Esta empresa no pot continuar ni un segon més en esta situació insostenible. Per reparar la dignitat de RTVV i de tots els seus treballadors són necessaris canvis profunds en els càrrecs directius, en la política laboral, en la línia informativa i en la gestió econòmica de l’empresa. Cada dia que passa sense prendre decisions és un dia perdut.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid