Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Juan Carlos I: «Hem de superar la crisi econòmica junts»

La monarquia espanyola ha decidit estar preocupada per la crisi econòmica que pateix bona part de la classe treballadora de l'Estat espanyol i que empeny milions de persones a viure sota el llindar de la pobresa.

És per això que avui s'ha reunit amb els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i UGT, Cándido Méndez, al Palau de la Zarzuela. Segons diuen, volen analitzar la necessitat d'un pacte d'Estat.

12/02/2010 15:28 Internacional


Segons Juan Carlos I, "és hora de grans esforços i d'amplis acords per superar junts les greus conseqüències de la crisi".

A més, segons explica la Casa del Rei a la seva pàgina web, el monarca es va reunir aquest dijous a la tarda amb la ministra d'Economia, Elena Salgado, en "una setmana plena d'importants notícies al voltant de la superació de la crisi econòmica".

De fet, des de la Casa del Rei s'informa que des de fa dies Joan Carles I ha iniciat contactes amb diferents agents econòmics, polítics i empresarials per intentar trobar un consens per sortir de la crisi. Algunes d'aquestes reunions, però, no han transcendit.

"És hora de grans esforços i amplis acords per superar junts, com més aviat millor i amb la deguda determinació, les greus conseqüències de la crisi, i per recuperar un creixement fort i durador, cada vegada més basat en la ciència i la formació", va dir el rei espanyol aquest dijous durant una entrega de premis.
 
9 milions d'euros

La Casa Reial s'endurà aquest 2010 nou milions d'euros per "recolzar les activitats que es deriven de l'exerici de les funcions com a Cap d'Estat".
 
Uns diners que sens dubte anirien molt bé per resoldre bona part del dèficit econòmic que pateix l'Estat espanyol i que el porta a escanyar econòmicament encara més les nacions oprimides, com els Països Catalans, així com les classes oprimides, que han d'assistir al trist panorama de rebre amenaces d'endarreriment de l'edat de jubilació fins als 67 anys.
 
El Borbó diu que porta mesos intensificant els seus contactes amb representants del món econòmic, empresarial i laboral a causa de les "greus conseqüències de la crisi". La seva principal preocupació, però, és la "destrucció d'ocupació", malgrat que, a diferència dels cèntims públics, d'ocupació no en resta.
Rànquings
  1. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  2. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  3. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  4. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  5. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
  6. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  7. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  8. La nació catalana, singularitat històrica
  9. “Cal protestar fins i tot quan no serveix de res” (Manuel de Pedrolo)
  10. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid